Email

Írjon nekünk: info@enginefanatic.com

Csatlakozz hozzánk!

Veterán autók

Motor felújítás

Autóból kiépített motorok esetében komplett kérjük a motort minden segédberendezéssel, hogy a felújítás után be tudjuk indítani. Szétszerelés előtt motor méréseket végzünk ha nem tisztázott a motor állapota, hibája és a sorsa. Szétszereléskor aprólékosan és fényképes dokumentációval együtt végezzük el a hibafeltárást a motortól kezdve a segédberendezésekig és minden olyan egységig a motor működéséhez szükséges (karburátor, gyújtás elosztó, önindító,generátor vagy dinamo stb.). Igény szerint teljes körű felületkezelést vállalunk a motor esztétikai pompázásához. Ezek tartalma a horganyozás, krómozás, polírozás, porfestés, szemcseszórás, kipufogó kerámia festés, antikolás

Ideális esetben a karosszériával együtt érkezik a motor és a kiépítéstől a visszaépítésig tudjuk a munkát elvégezni. Az autóba való visszaépítést követően több napos tesztpályás finombeállításokat tudunk elvégezni az autón, hogy az autót bejárassuk, beállítsuk és garantálni tudjuk az üzembiztosságát.

 

 

Motorbeszabályzás

A komplett összeszerelt motorokat próbapadon járatva szabályozzuk be professzionális diagnosztikai berendezéseinkkel. A beszabályzás folyamán figyelemmel kísérjük a 4 -féle gázt mérő emissziót és teljes körű gyújtásvizsgálatot, illetve henger teljesítmény különbségmérést, fordulatszám stabilitást és még sok más fontos értéket. A méréseket dokumentáljuk és a beszabályzás után további vizsgálatokkal győződünk meg a motor tökéletes üzeméről (pl.: égéstér, olaj, vizsgálat, mechanikai szemrevételezés).

Modern autók

Motor felújítás

Autóból kiépített motorok esetében komplett kérjük a motort minden segédberendezéssel, hogy a hibafeltárást teljes körűen el tudjuk végezni. A hibafeltárás után árajánlatot adunk a motort javítására. Ideális esetben a teljes autó átvétele esetén vállaljuk a motor kiépítését, felújítását és a motor visszaépítését.